Onze prijzen

Uurloon

€ 40 per uur

Reiskosten

€ 0,40 per kilometer

Zondag -/ spoed toeslag

€ 10 per uur

Prijzen voor eventueel te bestellen onderdelen voor een reparatie, krijgt u van ons voordat wij deze gaan bestellen. We bestellen alleen met uw akkoord. Wij leveren alleen maatwerk en hebben derhalve geen eigen voorraad maar bestellen alles speciaal voor u.
Voordelig ICT levert geen consumenten producten (zoals bijvoorbeeld: computers, routers, printers, etc.).

Het eerste uur wordt altijd volledig gefactureerd. Daarna wordt er per 15 minuten afgerond. Voorbeeld: een afspraak van 13.00 uur tot 14.15 uur (1 uur en 15 minuten) kost €50,- (€40,- + €10,-).

Betaalwijzen

Digitaal betaalverzoek (via Rabobank)

Deze kan verzonden worden naar uw mobiele telefoon. Op die manier kunt u direct via de veilige iDeal omgeving van uw eigen bank betalen.

Contant (gepast)

Let er op dat u hierbij gepast zal moeten betalen. Voordelig ICT heeft geen wisselgeld in huis noch heeft de monteur dit bij zich.

Op rekening

De gegevens voor de overschrijving staan op de factuur. Op rekening betalen is alleen mogelijk voor bedrijven en vaste klanten.

Voordelig ICT heeft een administratieve ontheffing bij de Belastingdienst. Dat wil zeggen dat wij geen facturen hoeven te verstrekken aan onze klanten. Mocht u toch graag een factuur willen ontvangen dan kunt u dit aangeven en zullen wij u deze uiteraard alsnog verstrekken.
Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot de prijzen of de betalingsmogelijkheden, ga dan naar de contact pagina en laat het ons weten.