Voordelig ICT kan u ook helpen bij het ontwerpen en ontwikkelen van uw website. We richten ons hierbij voornamelijk op verenigingen, ZZP'ers en kleine bedrijven. Wij maken gebruik van de WordPress CMS software. Hierdoor is de site, na de ontwikkeling, ook gemakkelijk aan te passen en up-to-date te houden. Het is mogelijk om het onderhoud van uw website uit te besteden aan Voordelig ICT, met een onderhoudsovereenkomst. Daarnaast is het ook mogelijk dat we u uitleg gegeven zodat u het zelf kunt doen.

Ontwerpen en ontwikkelen van een nieuwe website is niet niks. Er komen een hoop zaken bij kijken. Iedereen heeft andere wensen. Om deze reden beginnen we de ontwikkeling altijd met een persoonlijk gesprek om alles door te nemen en houden we contact gedurende de gehele ontwerp-/ontwikkelingsperiode.

Aangezien een website maatwerk betreft, geldt dit ook voor de kosten. Na het kennismakingsgesprek maken we altijd eerst een offerte voor u. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Hieronder staan de sites die Voordelig ICT ontwikkeld heeft. Neem eens een kijkje op deze sites voor een eerste indruk.

Hosting

Vanaf februari 2020 is het niet langer mogelijk om een webhosting rechtstreeks via Voordelig ICT aan te vragen. Uiteraard kunnen we u wel helpen om deze zelf aan te vragen.
Denk hierbij aan het uitzoeken wat voor hosting u nodig heeft, het aanvragen en configureren van de hostingruimte bij een hoster, het aanmaken van e-mailadressen, etc.

Wel is het mogelijk een service abonnement bij Voordelig ICT af te nemen. Wij kunnen dan het algemene onderhoud van de website (updates, back up's, oplossen van eventuele storingen, etc.) voor u doen. Hiermee heeft u geen zorgen over uw website.
Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

E-mailadressen

Bij een nieuwe website hoort vaak ook een nieuw e-mailadres. Vaak kunt u meerdere e-mailadressen aanmaken op uw hosting, voor uw eigen domeinnaam (het stukje na de '@'). Het is ook mogelijk om meerdere adressen door te laten sturen naar één centraal mailadres. Hierdoor bent u goed bereikbaar voor uw klanten. Maar dan moet je natuurlijk wel weten hoe je dit moet inregelen. Geen nood, gelukkig kan Voordelig ICT ook daarbij helpen!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

WordPress

Voor het ontwerpen en realiseren van de website maken we gebruik van WordPress. Hierdoor kunnen kleine wijzigingen op een later moment gemakkelijk worden gemaakt. Ook kunt u (een deel van) het beheer van de website zelf in handen nemen. Bijvoorbeeld voor het goedkeuren van testimonials, gebruikers, nieuwe reacties, etc.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch, via WhatsApp of per mail.