Voordelig ICT kan u ook helpen bij het ontwerpen en ontwikkelen van uw website. Hierbij maken wij gebruik van de WordPress CMS software. Hierdoor is de site, na de ontwikkeling, ook gemakkelijk aan te passen en up-to-date te houden. Hiervoor maken wij gebruik van een service overeenkomst. Daarnaast is het ook mogelijk dat we u uitleg gegeven zodat u het zelf kunt doen.

Ontwerpen en ontwikkelen van een nieuwe website is niet niks. Er komen een hoop zaken bij kijken. Iedereen heeft andere wensen. Om deze reden beginnen we de ontwikkeling altijd met een persoonlijk gesprek om alles door te nemen en houden we contact gedurende de gehele ontwerp-/ontwikkelingsperiode.

Aangezien een website maatwerk betreft, geldt dit ook voor de kosten. Na het kennismakingsgesprek maken we altijd eerst een offerte voor u. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Hieronder staan de sites die Voordelig ICT ontwikkeld heeft. Neem eens een kijkje op deze sites voor een eerste indruk.

Hosting

Wij regelen de hosting en alles wat hierbij komt kijken voor u. Denk hierbij aan het aanvragen en configureren van de hosting, het aanmaken van e-mailadressen, het maken van back-up's, etc. U wordt hiermee volledig ontzorgt.

Onbeperkt aantal e-mailadressen

U kunt een onbeperkt aantal mailadressen door ons aan laten maken voor uw domein. Het is ook mogelijk om meerdere adressen door te laten sturen naar één centraal mailadres. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Wordpress

Voor het ontwerpen en realiseren van de website maken we gebruik van WordPress. Hierdoor kunnen kleine wijzigingen op een later moment gemakkelijk worden gemaakt. Ook kunt u (een deel van) het beheer van de website zelf in handen nemen. Bijvoorbeeld voor het goedkeuren van testimonials, gebruikers, nieuwe reacties, etc.